Versand

Verzenden

Om onze producten zo snel mogelijk bij de klant te leveren werken wij samen met PostNL & DHL. Samen met PostNL & DHL streven wij ernaar je bestelling binnen 1 werkdag te leveren. Over het algemeen is dit het geval als je je bestelling voor 23:30 plaatst. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je bestelling niet binnen 1 werkdag wordt geleverd. Mocht je na 4 dagen je bestelling nog niet hebben ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zullen je zo snel mogelijk van een antwoord voorzien!

Mooi om te weten is dat wij de verzendkosten op ons nemen en jij hiervoor dus niks hoeft te betalen!

Je bestelling kan afgeleverd worden bij jouw thuis of op een ander adres. Mooi om te weten is dat wij de verzendkosten op ons nemen en jij hiervoor dus niks betaald! Momenteel is gratis verzending alleen naar een adres in Nederland.

Bezorging via PostNL & DHL

PostNL & DHL bezorgen je bestelling op het door jou opgegeven adres. Als het pakket niet afgeleverd kan worden, wordt het bij de buren afgeleverd of later nog een keer aangeboden. De dag en het tijdstip van de 2e bezorging is afhankelijk van de dag van de 1e bezorging. Als je bij de 2e levering ook niet thuis bent, ontvang je een briefje in de brievenbus. Daarop staat bij welk Servicepunt van PostNL/DHL je het pakket kunt afhalen. Je hebt een week de tijd om het pakket op te halen anders wordt het pakket retour gestuurd.

Ophalen op een PostNL/DHL Postkantoor

Je hoeft niet meer thuis te blijven om je pakket in ontvangst te nemen. Je kunt je pakket laten afleveren bij een van de ophaalpunten bij PostNL/DHL. Je bepaalt zelf waar je pakket wordt afgeleverd en wanneer je het komt ophalen. Er is altijd een PostNL/DHL locatie bij jou in de buurt. Je kunt het pakket binnen de week ophalen, hierna wordt het pakket retour gestuurd.