Join ons Team
Dit is jouw kans om geld en gratis producten te verdienen door gezondheid bij anderen te promoten.

Wat is het Breaking Limits Ambassadeur Programma?

Breaking Limits Ambassadeurs hebben een passie om het maximale uit zichzelf te halen. Dit willen zij graag uitdragen aan anderen om zo samen een community op te bouwen. Wij houden goed contact met onze ambassadeurs om ervoor te zorgen dat ze niet alleen slagen in het promoten van Breaking Limits, maar ook in het ontwikkelen van hun persoonlijke merk. We zijn er trots op dat Breaking Limits de verhalen deelt van vele (professionele) sporters die uit een dieptepunt zijn geklommen en vervolgens het maximale uit zichzelf hebben gehaald!

10 % Commissie

De stijgende populariteit van de Fitness industrie en van ons merk zorgt ervoor dat ons programma een goede manier is om geld te verdienen. Jij stuurt ons bezoekers, zij kopen van ons, en dan krijg jij betaald. Makkelijk geld verdienen.

Gratis Producten

Voor het promoten van ons merk heb je producten nodig. Geregeld sturen wij onze ambassadeurs gratis producten op om uit te testen of ter promotie. Let op, dit is afhankelijk van de prestaties van iedere ambassadeur.

Gesponsorde Atleet

Bij Breaking Limits heeft iedereen in ons programma de kans om je op te werken tot een gesponsorde atleet in het team. Als gesponsorde atleet ga je met ons mee op avontuur, zoals meegaan met fotoshoots, kleding en meer.

Ben jij de volgende in ons team?

Word een Breaking Limits Ambassadeur en begin met het aanbieden van de hoogste kwaliteit Fitness producten, waardoor iedere sporter het maximale uit zichzelf kan halen!