Trainingsmasker Product 1
Trainingsmasker Product 1
Trainingsmasker Product 2
Trainingsmasker Product 3
Trainingsmasker Voorbeeld 1
Trainingsmasker Voorbeeld 2

Breaking Limits Trainingsmasker

€99,99
  •  Mentale Focus - het Trainingsmasker zal je nauwkeuriger en meer gefocust maken gedurende je workouts.
  •  Efficiëntie van het ademhalingsvermogen - door de eenrichtingsklep van het masker stabiliseert de luchtdruk bij elke ademhaling. Dit zorgt voor een soepele, veilige en gelijkmatige belasting van de ademhalingsspieren.
  •  Vetverbranding - ademhalingsweerstandstraining verhoogt de afgifte van vet verbrandende en spieropbouwende stoffen in het lichaam tijdens trainingen.
  •  Het cardiovasculaire vermogen is de motor van je fysieke inspanning. Het Trainingsmasker verbetert de ademhalingskracht, waardoor je toegang krijgt tot een veel sterker uithoudingsvermogen zelfs tijdens de zwaarste trainingen.
Wetenschap omtrent het trainingsmasker

de wetenschap

Het trainingsmasker verhoogt de anaerobe drempel. De anaerobe drempel is het punt waarop het lichaam bij een inspanning niet meer voldoende zuurstof opneemt om het melkzuur dat bij verbranding van glycogeen vrijkomt te neutraliseren. Bij het punt waarop dit gebeurt, is de maximale zuurstofopname (VO2-max) bereikt, maar wordt wel extra energie gevraagd. De aerobe glycolyse (verbranding van koolhydraten) verschuift naar voornamelijk anaerobe glycolyse, waarbij deze suikers niet worden verbrand, maar zonder tussenkomst van zuurstof worden gesplitst en melkzuur als restproduct overblijft.

in mensentaal...

Wanneer je echt flink hard aan het sporten bent, komt er een punt waarop je hart niet meer genoeg zuurstof rond kan pompen om al het melkzuur te verbranden. Dit zorgt ervoor dat het melkzuur zich ophoopt in je spieren. Dat punt is de anaerobe drempel. Indien deze drempel bereikt wordt verzuren de spieren, wat een branderig gevoel veroorzaakt, waardoor je niet meer maximaal kunt trainen. Je moet dan stoppen met je oefening of je tempo verlagen om door te kunnen gaan.

Trainingsmasker uitgelegd in mensentaal
functies van het trainingsmasker

wat doet het?

Het Breaking Limits Trainingsmasker geeft je een flinke voorsprong in je volgende trainingen. Het masker is ontworpen om je conditie, kracht en explosiviteit te verbeteren. Vaak is het enige dat een persoon die echt fit is onderscheidt van iemand die nog bezig is om in die vorm te komen, hoe zwaar ze kunnen trainen en hoe lang ze die zware training kunnen volhouden. Als je steeds zwaarder kunt trainen en dit ook steeds langer kunt volhouden, kom je langzaam aan bij de kenmerken van een atleet. Het Trainingsmasker kan je net dat beetje extra geven om dit resultaat te behalen.

Wanneer te gebruiken?

Wij raden aan om het masker niet bij iedere training te gebruiken, maar om dit af te wisselen. Zo zou je ervoor kunnen kiezen om het masker te gebruiken bij fitnesstrainingen met hoge herhalingen en te laten liggen bij lage herhalingen gericht op kracht. Door het masker te gebruiken bij hoge herhalingen zorg je ervoor dat de intensiteit van je trainingen toeneemt. Het zal moeilijker worden om het totale aantal herhalingen te evenaren die je doet zonder het masker. Zet je in je volgende training het masker af, dan zal de verbetering van de ademhaling ervoor zorgen dat je verzuring minder is, waardoor de herhalingen makkelijker zullen verlopen. Door de vermindering van de verzuring zal je je sets explosiever kunnen uitvoeren.

Wanneer gebruik je het trainingsmasker

Het sporten met een Trainingsmasker in de media

Wat onze klanten vinden

Klantreview 1

Tristan Groot

(Marathon) hardloper

Sinds de opening van de sportscholen heb ik het masker tot nu toe twee keer gebruikt. Tot nu toe vind ik het leuk omdat het comfortabel is en ik kan ademen tijdens het sporten. Ik heb tot nu toe niveau 1 gebruikt om het masker te testen en ik zal het niveau langzaam verhogen om mijn uithoudingsvermogen op te bouwen.

Klantreview 2

Sohail Sarfaz

Personal Trainer

Absoluut de 'trainingsvorm' waarnaar ik op zoek was - het stelt me in staat om te ademen zonder een masker in mijn mond te krijgen De luchtopening is een beetje klein, dus aan het einde van mijn training, wanneer ik heel diep adem moet ik hem aanpassen naar niveau 1. Nog steeds het beste trainingsmasker dat ik heb gevonden.

Klantreview 3

Annemiek Kruijthof

Profvoetbalster Eredivisie Vrouwen

Ik gebruik het masker al bijna 2 weken. Ik heb meteen het verschil in ademhaling opgemerkt door het masker te gebruiken tijdens het rennen. Ik adem nu makkelijker als ik het masker afzet, het is echt verbazingwekkend!

Klantreview 4

Margo Bijlsma

Fervent Bokser

Ik vind het geweldig! Ik gebruik het trainingsmasker nu ongeveer een week. Als je je conditionering wilt verbeteren, is dit het perfecte masker om aan te schaffen. Het zal je ongetwijfeld uitgeput maken. Ik zie de voortgang en naarmate ik het blijf gebruiken, wordt het later vast alleen nog maar groter. Vertrouw me hierop... neem het trainingsmasker. Het is een aanrader.

Klantreview 5

Bart van Weenen

Liefhebber Triatlon

Mijn algehele ervaring is zeer prettig met dit product. Ik heb het vandaag voor de derde keer gebruikt en als je serieus wilt trainen en dit product wilt, koop het dan. Het masker zal je tot het uiterste duwen. Ik had het masker op tijdens het rennen en ik vertel je dat het een uitdaging is. Ik ga mijn zoon (17) een masker geven voor Kerstmis en ik zou het iedereen aanbevelen die serieus wilt groeien naar het volgende niveau.

Klantreview 6

Sem de Wit

Crossfitter

Ik ben erg blij met mijn aankoop. Met alles wat er nu in de wereld gebeurt ben ik ongetwijfeld van mening dat dit een "zeer de moeite waard" -investering is in mijn algehele gezondheid en welzijn.

Garantie gegarandeerd

100% Breaking Limits - Premium kwaliteit

Wij snappen dat het een grote stap kan zijn om het Trainingsmasker aan te schaffen. Daarom willen wij deze stap verkleinen. Wij bieden een niet goed-geld terug garantie, ook als je al met het product gesport hebt! Binnen 14 dagen is het mogelijk om het product te retourneren. Wij wensen je alvast veel succes met je eerste echte intense workout!